NOVOSTI

Facebook SKD objave

Glede na interes, razmišljam da bi podaljšali trening za pol ure? ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

Bolgarija svetovno Savate prvenstvo 2018🥊 ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

2 months ago

Savate klub Domžale

V četrtek 6.9.2018 je Olimpijski komite Slovenije gostil gala prireditev v Stožicah za vse izjemne športnike in športnice iz celotne Slovenije, ki so si priborili odlične rezultate na svetovni ravni. Med povabljenimi je bil tudi član našega kluba Rok Topolovec, ki je za izjemno 3. mesto na lanskoletnem Evropskem prvenstvu v Belgiji prejel Bronasti znak s strani Olimpijskega komiteja Slovenije. ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

3 months ago

Savate klub Domžale

Vidimo se že čez slaba dva tedna v torek 4.9.2018 na prvem treningu 😉

Potrjeni SKD termini:
-vsak TOREK in ČETRTEK od 17:30 do 19ih v mali telovadnici - pritličje (začetniki in nadaljevalci), vhod s parkirišča
-v PETEK od 19:30 do 21:00 (člani-nadaljevalci) v veliki telovadnici OŠ Venclja Perka, Domžale.

Ne pozabi: ob vpisu dobiš darilo SKD rokavice in majico.

SKD vabilo boš opazil tudi na jumbo plakatu na križišču med Merkatorjem in Mestno Kopalisce Domzale v smeri proti avtocesti.

Kaj je SAVATE?? Super vadba za vse generacije. Za več si pa nujno poglej na http://www.savate-domzale.si/

Vabljen med super SKD ekipo 😎
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

4 months ago

Savate klub Domžale

Savate klub Domžale ekipa je odlično demonstrirala Savate borilno veščino na Poletni dan na kopališču Domžale. Na začetku smo se ogreli, preselili na prizorišče ob bazenu, pokazali osnovno tehniko s pomočjo fokuserjev, nadaljevali s kombinacijami in zaključili s sparingi s poudarkom na lahkem kontaktu - Assault. V praksi smo pokazali, da je Savate primeren res za vse generacije in spola. Uporabili smo tudi Savate robota😊 Vse skupaj je preko mikrofona povezoval vedno odlični Jure.

Kopališče je bilo zasedeno do zadnjega kotička z radovednim občinstvom, feedback je bil super. Tudi mlajši bodoči začetniki so stali kar v vrsti, da bi se preizkusili v osnovni ročni/nožno tehniki z našimi kvalitetnimi trenerji. Poglejte si slike in video.

Hvala vsem prisotnim članom Savate kluba Domžale, še posebno: Andraž Rojc Andrej Breznik Eva Kolar Kristijan Nikl Klavdija Strmšek Nina Urbania Loti ter ostali, na letošnji prvi večji demonstraciji Savate borilne veščine 2018/2019.
Za povabilo in organizacijo celotnega doživetja se zahvaljujemo organizatorjem Zavod za šport in rekreacijo Domžale.

Se vidimo 4.9.2018 na prvem SKD treningu.

Vstani s kavča in se nam pridruži💪
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

4 months ago

Savate klub Domžale

To soboto 28.7.18 ob 16:00 vas Savate klub Domžale vabi na Poletni dan, kjer bomo predstavili borilno veščino Savate v obliki dinamičnega treninga, na katerem boste lahko aktivno sodelovali. Po odličnem treningu se bomo skupaj ohladili v bazenu na Mestno Kopalisce Domzale. Vabljeni vsi člani, bivši člani (malo je potrebno ponoviti:)), in vsi novi začetniki ter ostali. Salut👊 ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

4 months ago

Savate klub Domžale

Domžalčanka 2. najuspešnejsa na mladinskem EP SAVATE 2018

30.6.2018 je potekalo evropsko Savate prvenstvo v Belgiji, v kraju Loverval. Tekmovanja se je udeležilo kar 17 držav. Pred tekmo smo s slovensko mladinsko reprezentanco uspešno opravili vse načrtovane intenzivne priprave, katere se je redno udeležila naša mladinka in izkušena mednarodna tekmovalka Eva Kolar.

Savate klub Domžale s ponosom naznanja, da se je tekmovalka Eva Kolar zelo uspešno borila, a je zaradi nenadne poškodbe gležnja v finalni borbi morala predčasno zaključiti, kjub temu, da je borbo v prvi rundi odlično zastavila, kar je nadvse prestrašilo francosko favoritko in njene navijače.

Naša predstavnica, domžalčanka Eva Kolar, je tako z odličnim znanjem postala druga najuspešnejša Savate tekmovalka v Evropi, v hitri in zahtevni težnostni kategoriji do 70 kg. To za nas in našo predstavnico pomeni veliko nove motivacije in veselje za vrhunsko športno delo. Kot pa tudi sama naznanja, bo svoje znanje in izkušnje z veseljem delila vsem novim članom že v novi sezoni treningov 2018/2019. To je eden poglavitnih razlogov, da vse ljubitelje borilnih veščin vabimo na naše treninge. Pridužite se klubu, ki vsakoletno pripravi nekaj najuspešnejših Savate tekmovalcev v Evropi ali svetu ter za svoje športnike poskrbi kar na najvišjem nivoju.

Evo Kolar je na tekmovanju v Belgiji spremljal predsednik SKD Bojan Rusjan, ki se je ponovno izkazal v vlogi mednarodni sodnik. Imel je veliko zaupanje s strani najvišjih predstavnikov svetovne Savate organizacije, saj je dobil kar nekaj možnosti soditi v vlogi glavnega sodnika v ringu. Svoje delo je izpeljal z odliko, videno s strani ostalega sodniškega tima kot tudi s strani tekmovalcev in njihoviih trenerjev.

Savate klub Domžale čestita tudi vsem ostalim tekmovalcem in se obenem zahvaljuje Savate spremljevalni ekipi za odlično organizacijo ter izkazano skrb in dobro počutje naših mladinskih tekmovalcev. Posebna zahvala gre tudi Savate zvezi Slovenije za vso podporo.

Savate klub Domžale z veseljem naznanja, da se bodo novi treningi začeli že v začetku septembru 2018. Pozorno nas spremljajte, saj se vam bomo kmalu oglasili in naznanili točen datum začetka nove sezone treningov, tudi za vse novince.

Vabimo vas k ogledu utrinkov z evropskega Savate prvenstva 2018.

Savate klub Domžale
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku