NOVOSTI

Facebook SKD objave

2 weeks ago

Savate klub Domžale

še uradne fotografije WORLD OPEN SAVATE 9-2-19 Genova, Italija 🥊✊🥊🥇🥇🥈Foto scattate il 9 Febbraio (in aggiornamento), in ordine casuale ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

Savate klub Domžale ponosno oznanja članek o zadnjih dosežkih naših pridnih in pogumnih članov z zadnje Savate mednarodne tekme v Italiji tokrat v glasilu Slamnik. 🥊🏅😎

Celotno glasilo Slamnik si lahko preberete na spodnjem linku.
O SKD piše na strani 34. Prijetno branje.

http://www.kd-domzale.si/e_files/content/Slamnik-02-2019%20-%2040%20-%20NET.pdf
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

SAVATE KLUB DOMŽALE ob 14. letnici z medaljami iz ITALIJE🏅

Člani Savate kluba Domžale so se 9. februarja 2019 udeležili Odprtega svetovnega savate pokala v Genovi na severu Italije.

S predstavniki ostalih društev Savate zveze Slovenije so se tekmovanja v Italiji udeležili tudi člani Savate kluba Domžale: trener Bojan Rusjan in tekmovalci: Eva Kolar, Klavdija Strmšek, Andrej Breznik ter Andraž Rojc.
Med Domžalčani je prva nastopila v francoskem boksu Klavdija Strmšek v kategoriji do 56kg, sledili so ji Andrej Breznik -80kg, Andraž Rojc -85 kg, ki je svojo prvo borbo zaključil z neodločenim izidom. Zadnja je v ring stopila Eva Kolar -70kg. Pokazala je izjemen pogum, saj je v kvalitetnih borbah, morala zbrati vse moči. Tudi močnejša tehnika nasprotnic je ni zaustavila na poti do medalje.
Skupno je Savate klub Domžale iz Italije odnesel kar tri zlate medalje in eno srebrno medaljo. 🥊💪👌😎

Po končani tekmi smo se naslednji dan odpravili na ogled akvarija v Genovi, nato nas je pot vodila nazaj v Slovenijo v Domžale, kjer bomo na treningih v letu 2020 kmalu praznovali 15 let dela, ki ga je v Domžalah neutrudno vodil naš dolgoletni in prvi trener Luka Mljač.

Za vso podporo se zahvaljujemo Savate zvezi Slovenije, ki nam je tudi tokrat omogočila pot v Genovo in pridobivanje novih izkušenj na mednarodnem tekmovanju s čimer tudi sami dobimo dodatno motivacijo za treniranje.
Zahvala tudi Občini Domžale za nenehno spodbudo naše športne aktivnosti.

V kolikor Vas zanima trening francoskega boksa v Savate klubu Domžale v okviru Savate zveze Slovenije, ste vabljeni na trening vsak torek in četrtek od 17:30 do 19:00 v mali telovadnici OŠ Venclja Perka Domžale, dodatni selekcijski treningi in seminarji pa so možni tudi v Ljubljani. Vse informacije o naši dejavnosti dobite na Facebook in Instagram profilu ter spletni strani našega društva, pokličete pa lahko tudi predsednika kluba Bojana Rusjana na telefonsko številko 041 545 109. Lep športni savate pozdrav - Salut!

Savate klub Domžale

Fotografije so last Savate klub Domžale – fotograf – Bojan Rusjan
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

Zabavni februarski treningi🥊✊😎 ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

2 months ago

Savate klub Domžale

Čeprav bo kmalu konec januarske akcije brezplačnih treningov, si tudi v februarju vablen/a na 2 zastonj treninga in se pridružiš odlični SKD ekipi.

Se vidimo na savate treningu💪

Salut🥊😎😀
... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku

2 months ago

Savate klub Domžale

Pohiti! Januarska akcija zastonj treningov se bliža h koncu. Se vidimo @ Savate klub Domžale 😎😀🥊 ... Preberi večPreberi manj

Poglej si na Facebooku